magyar | english | deutsch

Üdvözöllek a honlapunkon!

Miért lett Komondorom? | Komondor ápolása | Milyen legyen a XXI.század komondora? | Milyen ma a komondor?(ahogy én látom) | Kinek ajánlom a komondort?

Ő itt Sinka mama, és kölykei, akik már gazdisak! 

Kövesd a kiskutyák fejlődését, mindennapi életét a Kulcsi Komisz Komondor Kennel webkamerájával!

A következő alom (N) születése október végére várható a Kulcsi Komisz Komondor Kennelben!

A Kulcsi Komisz Ogúr – Kulcsi Komisz Ángyom párosításból lesznek legközelebb komondor kiskutyák, rájuk tudunk előjegyzést felvenni, elérhetőségeink bármelyikén!

 


Mivel olvasod a honlapunkat, téged is biztosan érdekel ez a rendkívüli fajta.
Lehet, hogy éppen kiskutyát szeretnél. Megpróbálok segíteni neked a döntésedben, bemutatom a komondort úgy, ahogy én ismertem meg.
Partizer Csaba vagyok, családommal Fejér megyében, Kulcs nevű községben élünk. 2006-ban vettük első komondorjainkat: 1 kant, Jászkiséri Kócos Gyalut, és 1 szukát, Viharsarok Puszta Zsuzsit. Feleségemmel, Kara Ágival 2007-ben alapítottuk a Kulcsi Komisz Komondor Kennelt. Sokat tanultunk a kutyáinktól, akik ma már nem csak a "tanítómestereink", hanem családunk tagjai!

Remélem tudok segíteni a döntésben, és hamarosan Te is egy komondor boldog gazdája leszel.

 

Új honlapunk elindult, így mindig naprakész információkkal, képekkel, videókkal nyújtunk betekintést a Kulcsi Komisz Komondorok világába! Gyere velünk a kulcsikomondor.hu-ra is, ha a legfrissebb híreinkre vagy kíváncsi! 

Új, angol nyelvű honlapunk szintén elindult! Itt éred el: thekomondor.com