magyar | english | deutsch

Üdvözöllek a honlapunkon!

Miért lett Komondorom? | Komondor ápolása | Milyen legyen a XXI.század komondora? | Milyen ma a komondor?(ahogy én látom) | Kinek ajánlom a komondort?

Immáron 3 hetesek Kulcsi Komisz Fruska és Kulcsi Komisz Ludas utódai! Nos, a 7 kiskutya kellően megerősödött, és napról napra ügyesedik a szemünk látttára! 

Már szilárd ételt is kapnak, mely húspépből, rizsből, tápszerből és vitaminokból áll. Alomfigyelő webkameránk segítségével egész nap figyelemmel kísérhető mindennapi életük!

Anya: Kulcsi Komisz Fruska, apa: Kulcsi Komisz Ludas

 

Mivel olvasod a honlapunkat, téged is biztosan érdekel ez a rendkívüli fajta.
Lehet, hogy éppen kiskutyát szeretnél. Megpróbálok segíteni neked a döntésedben, bemutatom a komondort úgy, ahogy én ismertem meg.
Partizer Csaba vagyok, családommal Fejér megyében, Kulcs nevű községben élünk. 2006-ban vettük első komondorjainkat: 1 kant, Jászkiséri Kócos Gyalut, és 1 szukát, Viharsarok Puszta Zsuzsit. Feleségemmel, Kara Ágival 2007-ben alapítottuk a Kulcsi Komisz Komondor Kennelt. Sokat tanultunk a kutyáinktól, akik ma már nem csak a "tanítómestereink", hanem családunk tagjai!

Remélem tudok segíteni a döntésben, és hamarosan Te is egy komondor boldog gazdája leszel.

 

Új honlapunk elindult és folyamatos feltöltés alatt áll. Naprakész információkkal, képekkel, videókkal nyújtunk majd betekintést a Kulcsi Komisz Komondorok világába! Gyere velünk a kulcsikomondor.hu-ra is, ha a legfrissebb híreinkre vagy kíváncsi!

Új, angol nyelvű honlapunk szintén elindult és szerkesztés alatt áll. Címe: thekomondor.com